Ajankohtaista

LAPIN ALUEEN INVALIDIEN YHTEISTAPAHTUMA  lauantaina 2.9. Apukka Resortissa klo 10-17

Ohjelmassa yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä mm. pientä jumppaa, tietokilpailua, bocciaa, arpajaisia ja kaikkea muuta mukavaa. Päivän aikana tarjolla lounas sekä kahvit. Omavastuu 10 € Rovaniemen Invalidien tilille FI70 4600 0010 8222 33. Tapahtumasta tarkempaa infoa vielä lähempänä.

SOMEVIESTINNÄN ABC torstaina 1.6. klo 16 - 19 ja lauantaina 17.6. klo 12-17 Neuvokkaan tiloissa (Rovakatu 23)

Kaikille, joita kiinnostaa oppia lisää valokuvauksesta, sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta.

1.6. Ensimmäisen päivän aikana pidetään valokuvaustyöpaja, jossa Roifoton Kimmo Pallari opastaa meille valokuvauksen perusteita ja ottamaan laadukkaita kuvia. Tarkoituksena olisi saada varmuutta kuvien ottamiseen ja käsittelyyn. Tarjolla kahvi ja suolapala.

17.6. Toisena koulutuspäivänä on viestinnän sparrausta, suunnittelua sekä sometyöpaja viestintäasiantuntijan johdolla. Perehdymme sosiaalisen median ja nettisivujen sisällöntuotantoon. Työstämme valokuvauksen tuotoksia valmiiksi tuotoksiksi ja mallipohjiksi. Tarjolla pizza tai vastaava ja pullakahvit.

Mukaan mahtuu 15 hlöä. Ilmoittautuminen 26.5. mennessä Minna Muukkonen 0400 107 293 tai toimisto@rovaniemeninvalidit.fi.


HELPPO LIIKKUA-tapahtuma tiistaina 23.5. klo 17 Kirkkolammen laavulla. 

Tervetuloa mukaan laavulle paistamaan lettuja ja makkaraa yhdessä partiolaisten kanssa. Tarjolla nokipannukahvit ja mehua.  Tutustutaan molemmin puolin toisiimme ja opetellaan solmujakin.

Kampanja järjestetään tänä vuonna teemalla ”Leiki ja harrasta liikkuen”. Kampanjan pääkohderyhmä ovat lapset ja nuoret, mutta tähän tapahtumaan ei ole ikärajaa.