Toiminta

YHDISTYKSEN TOIMISTO:

Toimisto on osoitteessa Pohjolankatu 14 - 16, Validia-talon 4. krs.

Pidämme toimistoa avoinna sovittaessa. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaamisaika.

Saat meidät kiinni p. 0400 107 293 tai toimisto(at)rovaniemeninvalidit.fi

Ajankohtaiset asiat löydät täältä >>


KOKEMUSTOIMIJAT

Yhdistyksemme koulutetut kokemustoimijat Krista ja Pertti auttavat jäseniä mm. hakemusten tekemisessä ja nettiasioissa. Heillä on vaitiolovelvollisuus. Yhteyden heihin saat laittamalla sähköpostia yhdistyksen sähköpostiin toimisto(at)rovaniemeninvalidit.fi ja pyytämällä heiltä yhteydenottoa.


LIIKUNTARYHMÄT:


Rovaniemen kaupunki järjestää seuraavia ryhmiä ja vuoroja:


Rovaniemen Invalidit on RoVaKan jäsen, joten RoVaKan vuorot ovat käytettävissä:

Mulisalin vuoroilla voi pelata bocciaa ym. Ota pari kaveria mukaan ja laita bocciapelit pystyyn. Bocciapallot löytyy mulisalista. Nämä ovat maksuttomia ja vapaasti käytettävissä, ei erillistä ilmoittautumista. 

Lisätietoja Teuvo Kulusjärvi p. 044 3397924 ja Mika Raudasoja 040 352 5896


NORVAJÄRVEN MÖKIN AVOIMET OVET MAANANTAISIN:

Yhdistyksen Norvajärven mökillä on maanantaisin jäsenten maksuton omatoimipäivä ympäri vuoden, voit tulla vapaasti mökille vaikka kalastamaan.


Mökkiä ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja maanantai on myös huoltopäivä, tervetuloa mukaan esim. pilkkomaan puita ja pieniin rakennushommiin.  Voit antaa myös parannus- ja korjausehdotuksia mökin toimivuuteen/esteettömyyteen esimerkiksi nettisivujemme yhteystiedot sivun yhteydenottolomakkeen kautta. Tehdään yhdessä mökistä meille mukava oleskelupaikka!


Pidämme mökillä myös pari kertaa kesässä yhteisen tapahtuman jäsenille. Näistä ilmoitetaan erikseen. 

Ilmoita meille säh­kö­pos­tio­soit­tee­si toimisto(at)rovaniemeninvalidit.fi, niin saat tiedotteet tapahtumista omaan sähköpostiisi.