Norvajärven mökki

Rovaniemen Invalidit ry tarjoaa esteetöntä mökkimajoitusta  Rovaniemellä Norvajärven rannalla n. 15 km kaupungista: 


Vuokraushinnasto:

Vuokrauksen pituus on maksimissaan 2 x 2 vuorokautta samalle vuokraajalle kesä - heinä - elokuun aikana. Säiden salliessa vuokrauskausi on toukokuun alusta lokakuulle. Mökkiä ei vuokrata laisinkaan talvella.  Samalla henkilöllä voi olla vain yksi varaus kerrallaan. Tasapuolisuuden vuoksi seuraamme juhlapyhien varauksia, jotta kaikilla on mahdollisuus mökin varaukseen juhlapyhinä.

Kesällä maanantaisin mökki on jäsentemme vapaassa käytössä sekä talkookäytössä, maanantaisin ei ole vuokrausta.

Mökin saat käyttöösi tulopäivänä klo 14 ja luovutus on lähtöpäivänä klo 12. Mökin avain on avainsäilössä, jonka koodin saat tulopäivänä tekstiviestinä.


Ylläpidämme mökkiä vapaaehtoisvoimin: Mökin vuokrausta ja huoltoa hoitavat vapaaehtoiset jäsenet pääosin jäsenille. Kyse ei ole ammattimaisesta toiminnasta, eikä yhdistyksellä ole erikseen henkilöä, joka olisi joka hetki saatavilla. Jätäthän mökin ja piha-alueen siistiin kuntoon ja puuastiat täyteen seuraavaa tulijaa varten. 


Mökin osoite: Norvasalmentie 51, 96900 Saarenkylä


Varaukset:  vuokraus@rovaniemeninvalidit.fi tai puh. 040 520 0897

Alla olevasta kalenterista näet viimeisimmän varaustilanteen. Mökkivaraus tulee vahvistaa 10 päivää ennen varauksen alkua eli maksu tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna 10 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Mikäli suoritusta ei ole tehty eräpäivään mennessä, varaus katsotaan peruutetuksi. 


Kesän mökkivarauksia otetaan vastaan 15.4.2024 alkaen. 

Mökin saunaremontti valmistuu  toukokuun loppuun mennessä.


Peruutukset: 

Varauksen voi perua veloituksetta 7 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Jos varauksen peruuttaa myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, perimme puolet vuokrahinnasta.